Új telefon és új hűtő, avagy hogyan modernizáltam a cukrászdámat

Régóta érett már, hogy felújítsam a cukrászdámat és lecseréljek néhány elavult berendezést, de az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor a telefon is elromlott.

Mivel a vásárlók nagy része először telefonos úton veszi fel velem a kapcsolatot, hogy leadja a rendelését tortákra, süteményekre vagy egyéb termékekre, egy jól működő telefon jelenti az üzletem sikerességének alapját.

És ha már úgyis be kellett ruháznom egy új készülékre, elhatároztam, hogy megejtem az egy ideje már esedékes változtatásokat is. Szükségem volt többek között egy hűtőre, egy süteményes pultra és további hasznos konyhai eszközökre is.

Azzal kapcsolatban, hogy honnan lenne érdemes mindezt beszerezni, teljesen tanácstalan voltam. A legnagyobb problémát az jelentette, hogy eléggé szűkös keret állt rendelkezésemre, így jól kellett gazdálkodnom a pénzemmel.

El sem tudom mondani, mennyire megkönnyebbültem, amikor rátaláltam a https://rdealer.hu/ webshopra, amely minden igényemet kielégítette. Itt ugyanis hatalmas választékra bukkantam mindazon vendéglátóipari gépek tekintetében, amelyekre nagy szükségem volt, és ami még ennél is fontosabb: kifejezetten kedvező áron jutottam hozzá minden termékhez.

Hihetetlennek tartom, hogy korábban még sosem tévedtem az rdealer.hu oldalára, hiszen ilyen széles körű kínálatot nehéz figyelmen kívül hagyni. Ez a webáruház pontosan olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyekre minden vendéglátósnak szüksége van: kiváló minőségű, olasz konyhai gépeket árul jutányos áron.

Ha valakiben felmerülne a kérdés, hogy hogyan lehetséges kifejezetten olcsón hozzájutni a https://rdealer.hu/ oldalon olyan drága gépekhez, mint amilyenek például a csomagolástechnikai berendezések vagy a fagylaltgépek, azzal most megosztom a titkot.

Úgy lehet olcsón megvásárolni ezeket a gépeket, hogy nem újat, hanem használtat kell belőlük választani. Az rdealer.hu webáruházban szerencsére egy igazán felhasználóbarát szűrőrendszer működik, amely lehetővé teszi, hogy megadjuk, hogy csak használt árucikkeket keresünk. Ha bepipáljuk ezt a feltételt a lap bal szélén található oszlopban, akkor az oldal eszerint fogja nekünk kilistázni az elérhető termékeket.

További előnyt jelent az is, hogy az rdealer.hu-n lehetőségünk van megadni egy árkeretet is, vagyis beírhatunk egy minimum és egy maximum összeget, amely között költeni szeretnénk egy adott konyhai gépre. Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy csak az anyagi helyzetünknek megfelelő árú termékeket fog ajánlani nekünk a webshop.

Na de pontosan milyen termékek is érhetők el a https://rdealer.hu/ címen található webáruházban? A lehetőségek száma szinte határtalan, ugyanis minden elképzelhető kategóriában árusítanak vendéglátóipari gépeket ezen az oldalon. Legyen szó húsipari gépekről, csomagolástechnikai berendezésekről, italkészítőkről, fagylaltgépekről, hűtőkről, mosogatógépekről, sütőkről vagy éppen előkészítőgépekről, a https://rdealer.hu/ minden igényt ki tud elégíteni.

Fagylaltgépek tekintetében például igazán értékes kincsekre bukkanhatunk ezen az oldalon. Már csak azért is, mert rengeteg fajta termék érhető el ebben a kategóriában. Ott vannak többek között a fagylaltvitrinek, a háttérhűtők, a fagylaltkeverők, a pasztörizálók, a jégkásakészítők és a tejszíngépek is, amelyek mindegyikét érdemes lehet beszerezni egy cukrászda vagy fagylaltozó tulajdonosának.

De az étterem-tulajdonosoknak sincs mitől tartaniuk, ugyanis számos sütési, illetve főzési funkciókkal ellátott eszköz vásárolható meg az rdealer.hu-n. Nincs más dolgunk, mint a menüben a sütés-főzés opciót választani, és máris a szemünk elé tárul a rengeteg lapsütő, fritőz, tésztafőző, melegentartó, tűzhely, kenyérpirító és lángossütő, hogy csak néhányat említsek az elérhető gépek közül.

Nem is kérdés, hogy ilyen széles körű kínálattal igen ritkán találkozik az ember; hát még ilyen kedvező árakkal! Én ezentúl sehol máshol nem fogok vendéglátóipari gépeket vásárolni. Ha előbb találok rá a https://rdealer.hu/ oldalra, biztosan nem halogatom ilyen sokáig a cukrászda modernizálását.