Nemcsak a telefonoknál fontos a jó flotta(kezelő)

Telefonszervizben dolgozva van némi rálátásom a különböző mobilszolgáltatókra és hálózatokra, illetve szerintem a világ egyik legjobb találmánya a mobilflotta intézménye. Sok munkahelynek van saját mobilflottája egy-egy szolgáltatónál és számos előnnyel jár a használói számára. Ha esetleg még nem találkoztál volna vele: annyit jelent, hogy a flotta tagjai összefognak és kedvezményesebb áron kapnak sok szolgáltatást, amelyek az egymással való kommunikációra érvényesek legtöbbször; szóval, hogyha valaki hajlamos a magas mobilszámla halmozására hó végére és van arra megfelelő társaság, mindenképpen érdemes lehet betársulni egy ilyen flottába – bár kisebb számláknál sokszor felesleges… de nekünk a telefonszervizben nem is kérdés, hogy nagyon jól jön egy ilyen mobilflotta. Viszont a ‘flotta’ fogalmával nem csak a mobilszolgáltatóknál, hanem az autóknál is találkozhatunk, méghozzá a flottakezelőknél – ezzel a fogalommal akkor találkoztam, mikor egy jó barátom vállalkozását kezdte el fejleszteni.

Ő flottakezelés területén a https://www.flottakezeles.hu/-nál tette le a voksát, mégpedig azért, mert számos jó ajánlást kapott erre a cégre, nem is véletlenül. Flottakezelés alatt azt értjük, amikor valaki tartósan bérel egy autót a flottakezelő cégtől (vagy éppen többet) és azok egy megadott díj fejében gyakorlatilag mindent intéznek, a tankoláson kívül jóformán semmivel sem kell a használónak foglalkoznia – a fent említett cég pedig ebben az élen jár. Sokan úgy gondolják, hogy a flottakezelő “igénybevétele” maradjon csak a multiké, nekik nincs szükségük ilyenre, pedig némi utánajárás után kiderülhet, hogy bizony kis- és középvállalkozások esetén is hasznos, sőt számos felesleges kiadástól is megóvhatja egy megbízható vállalat. Rossz vállalkozás kiválasztásakor sajnos kiderülhet, hogy akadnak rejtett problémák, neadj’isten az autó akár jóval kisebb értékkel is rendelkezhet, mint amilyennek azt a tulajdonos cég eredetileg beállította, netalántán a devizaátváltások által sodorják az embert indokolatlanul nagy költségekbe… úgyhogy a flottakezelés egy szuper dolog, viszont nagyon fontos, hogy a megfelelő vállalkozással szerződjön az érdeklődő.

Hogy ezeket minél többen elkerüljék és tudják, mire kell figyelni egy tartós kölcsönzés során, a https://www.flottakezeles.hu/ rendelkezik egy ötrészes oktatóanyaggal is, amelyet megvásárolhatnak az érdeklődők és megtanulhatnak öt tényezőt, amelyek által hosszú távon csökkenthetik a tényezőiket – hiszen ez nem csupán a multik célja, hanem a kisebb vállalkozásoké is. Ebben az ötrészes sorozatban foglalkoznak egyrészt azzal, hogy hogyan érdemes kiválasztani az új cégautót; mikor, milyen költségtérítési módozatot érdemes választani, hogy anyagilag is jól járjon az ember. Ezen felül bemutatnak egy olyan rendszert, amely abban van a kölcsönző segítségére, hogy kiszámolja napra pontosan, hogy a választott autót meddig javasolt használni anyagilag, ami szerintem egy borzasztóan érdekes és hasznos lehetőség. Foglalkoznak még olyan kardinális kérdéssel is mint az autógumik – hiszen ezek is meglehetősen költségesek tudnak lenni -, illetve azzal, hogy milyen motorral működő autót érdemes beszerezni.

Ezek a technikák első sorban a multiktól kerültek kiválasztásra és felhasználásra, náluk pedig értelemszerűen ezek a kiválasztási módszerek jól működnek, így hát logikus, hogy egy kis – vagy középvállalkozás számára is érdemes őket megfogadni és alkalmazni azokat. Barátom utólagos beszámolója szerint számára is nagyon érdekes sorozat volt és végül ezen tapasztalatának köszönhetően ennél a cégnél állapodott meg a flottakezelés intézésénél, amit azóta sem bánt meg: gyakorlatilag cége néhány autójával van a legkevesebb problémája a https://www.flottakezeles.hu/-nak hála. Mindenképp fontos tanulság, hogy a flottakezelést nem csak a mobiloknál, hanem az autóknál is érdemes alaposan átgondolni és a megfelelő céget kiválasztani!

flottakezelés