Mivel jár az elesés?

Körülbelül egy héttel ezelőtt hatalmasat tanyáltam biciklivel. Szerencsére én pár horzsolással megúsztam, viszont a mobilom és a biciklim már nem éppen. Nyilván mindkettő miatt eléggé kétségbe estem, de a telefonom volt az első, amit szerettem volna helyrehozni. Ripityára tört a képernyője, és csak reménykedtem, hogy valamit még lehet kezdeni vele. Több kört is jártam, de a közelben sikerült végül találnom egy helyet, ahol jó áron, és jó minőségben ki tudták cserélni a kijelzőmet. Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerűen megoldódik, de vissza is kaptam a magamét ezek után…

A kerékpárommal már egyáltalán nem voltam ennyire szerencsés. Azt ajánlották, hogy jobb, ha veszek egy újat, mert anyagilag jobban meg fogja érni. Eléggé elkeseredtem, mert nagyon szerettem azt a biciklimet. Persze az én hibám volt, mert nem voltam elég elővigyázatos. Mégis rosszul érintett, hogy a spórolt pénzemet emiatt új biciklire kell költenem. Kerékpár bolt nincs is a környékünkön, így kénytelen voltam az interneten utánanézni. Az a helyzet, hogy a legtöbb nagyáruház kínálata nem igazán jött be, vagy túl drágának találtam. Egy idő után azonban szembejött velem a motorbolt.co.hu weboldala, ahol végeláthatatlan mennyiségű kerékpárt árulnak mindenféle verzióban.

Már semmin sem aggódtam ezentúl, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy egy sima trekking kerékpárt vegyek vagy inkább egy mountainbike-ot… Egyébként ahogyan rájöttem, nem csak egy online felületről van szó, hanem rendelkeznek egy üzlettel Dunaföldváron, mely hétfőtől szombatig nyitva tart. Telefonon is egészen nyugodtan el lehet őket érni, ha valaki szeret biztosra menni. Én maradtam az online vásárlásnál, mert igazából minden szükséges adatot megtaláltam az oldalon, amire nekem szükségem van ahhoz, hogy biztos legyek a vásárlásban. Amúgy sem szeretem hosszúra elnyújtani a folyamatot, bízok az első megérzéseimben. De azt vettem észre, hogy nagyon jó márkákkal dolgoznak, ezért egy pillanatig sem kételkedtem. Ha mégis mellényúltam volna, felhasználhattam volna a visszavásárlási garanciát, így tényleg bátran merhet rendelni tőlük bárki.

A biciklikről szerintem kiváló képek vannak fent, és tényleg olyan részletes paramétereket adnak a termékleíráshoz, hogy lehet, még egy boltban sem tudnának minden ilyen kérdésünkre egyből válaszolni. Rengeteg típus kapható, olyanok is, amikről tapasztalt biciklisként még nem is hallottam. Mint például a futóbicikli vagy soul kerékpárok… Megjegyzem, az utóbbiak káprázatosan néznek ki. Számomra olyan a motorbolt.co.hu oldala, mint egy aranybánya. Kerékpár bolt vagy a mennyország? Én már nem tudom megkülönböztetni a kettőt!

Tuti rengeteg hűségpontot fogok náluk szerezni, mert elérték azt, hogy már ne is sajnáljam, hogy biciklire kell költenem a megspórolt pénzemet. Ahogyan pedig utaltam rá az előző mondatomban, gyűjteni tudom náluk a pontokat, amiket le tudok vásárolni a jövőben. Nem gondoltam volna, hogy a kiszállítás is ennyire profi lesz, de egyben és szuperül érkezett meg a végülis választott trekking kerékpárom. Ez való nekem, az én használati szokásaimnak megfelelően. Azt garantálom, hogy mindenki ezt el fogja tudni mondani, ha a motorbolt.co.hu-t választja legújabb biciklijének forrásaként, hiszen végtelen szín és stílus közül tudtok válogatni. Még elektromos bicikliből is hatalmas a kínálat! Általánosságban az összes termék rendelhető, úgyhogy csak a választás örömét lesz szükségetek átélni náluk.

Ha nagyon vacilláltok, hogy melyiket is válasszátok, javaslom az összehasonlítási funkciót, melynek segítségével kigyűjthetitek a szimpatikus darabokat és sikeresebben fel tudjátok állítani a pro-kontra listáitokat. A dunaföldvári és a környéki lakosok meg igazán szerencsések, mert egy fantasztikus hely: Kerékpár bolt áll a szomszédságukban, melyet remélem, nem szalasztanak el az életük során.!