Aktuális felvásárlási áraink – ha épp eladnád iPhone készülékedet

Egy igazi, vérbeli telefondokinál nem csak az a jó, hogy meg tud javítani bizonyos meghibásodásokat, hanem akár az is, hogy az üzletben felvásárlási lehetőséget is kínál. Az lcdfix.hu legalábbis pontosan ilyen elven működik. Elvégre, ha nekem már nem éri meg megcsináltatnom a betörött kijelzőmet, de nem akarom a kukába dobni a telefonomat, akkor az egy remek megoldás, hogy van egy üzlet, ahol mindezt azzal a céllal vásárolják fel, hogy megjavítsák és másnál még működjön a készülék néhány boldog évet. Ez egyrészt jó nekem, hiszen pénzt kapok egy olyan dologért, ami számomra sajnos értéktelenné vált. Aztán jó a boltnak, mert relatív olcsón megkap egy olyan készüléket, ami még jó és ők meg tudják javítani, hogy aztán továbbadják magasabb áron. És természetesen jó a világnak is, mert nem kerül a kukába egy újabb telefon, amiben még simán lett volna “kilométer”. Aktuális felvásárlási áraink – itt megtalálhatjátok a weboldalukon, hogy mennyiért veszik meg az egyes szériákat.

Az lcdfix.hu-nál Samsung és Apple termékeket vásárolnak fel. A javítás szempontjából persze más típusú készülékekkel is foglalkoznak, de ami a felvásárlást illeti, csak ezek jöhetnek szóba. Ezek közül viszont rengeteg típus és széria, nem csak a telefonokra vonatkozólag, hanem akár a tableteket illetően is. Ha szeretnétek kicsit pontosabb infókat kapni azzal kapcsolatban, hogy mennyiért is veszik meg ezeket a telefonokat, akkor az Aktuális felvásárlási áraink fül alatt találhatjátok meg a válaszokat. Először ki kell választani, hogy Samsung, vagy Apple termékről van szó. Aztán lehet közelíteni, hogy melyik széria, melyik típus, mekkora a tárhely a telefonon, aztán egyszercsak ott lesz egy ár. Például, hogy az egyik legrébbi széria esetében durván a kezdeti bolti ár felét kínálják a készülékért. Szerintem ez egészen jutányos ár, szóval egyáltalán nem arról van szó, hogy ők filléreket adnak, aztán sokkal többért adják tovább. Itt arról van szó, hogy tisztességes árat kínálnak a használt készülékért, amit aztán még mindig jó áron is adnak tovább – értem ezalatt azt, hogy egy új készülékkel szemben még mindig sokkal inkább érdemes megvenni ezt a használt, javított verziót.

Aktuális felvásárlási áraink fül alatt található a Samsung készülékek felvásárlási összege is, de én azt gondolom, hogy érdemes körbejárni minden lehetőséget, tehát ha esetleg a weben nincs fenn a készülék, én akkor is megkérdezném személyesen az üzletben, hátha mégis tudnak megoldást a felvásárlásra. Az lcdfix.hu-t az Alleeban találjátok, és mindenképpen nézzétek meg a kínálatukat, ha telefonvásárláson – vagy épp eladáson gondolkoztok.