Telefon szervizből a lánybúcsúba

A barátnőm telefonja elromlott, ám ilyenkor nem mindig kell új készülékben gondolkodni, hanem találni kell egy remek szervizt, ahová be lehet adni a készüléket. Az ilyen szervizeket érdemes is meglátogatni, hiszen nagyon kedvező áron tudják megjavítani a telefonkészüléket. Néha nagyon egyszerű az a gond, amivel a telefon küzd, így nem éri meg új telefont venni, hogy ha a régi teljes mértékben, újra működőképes tud lenni. A gyorsaságról nem is beszélve, melyet ezen szervizek képviselni tudnak. Így van olyan eset is, amilyen a barátnőm is volt, hogy egy nap alatt készen is lett a telefonja. Amelyre szükség is volt, mert aznap indultunk az ő lánybúcsújára.

Nem egy egyszerű programot találtunk ki számára, hanem egy olyat, mely nagyon is felejthetetlen lesz számára. Erről a barátnőkkel már jó előre meg is egyeztünk, hogy csak olyat szervezünk meg, amilyen lánybúcsúja még egyikünknek sem volt. Elkezdtünk az interneten nézelődni, és az egyik barátnőnk beküldte a közös csoportunkba a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ linket, melyet megnyitva mindannyian tudtuk, hogy ez az a program, megtaláltunk a tökéleteset.  
A link (https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/) és az, amit tartalmazott nagyon megnyert minket. Kétség nem fért hozzá, hogy a legjobb lánybúcsús programot találtuk meg. Annyira jó, hogy létezik egy ilyen cég, akik a Balatonon vitorlásokat adnak ki ilyen eseményekre is, mint a mi lánybúcsúnk.

Nagyon hasznos információkat tartalmaz az oldal, mely nagymértékben megkönnyítette a döntést, hogy ténylegesen ez lesz az a program, amellyel meglepjük a barátnőnket a lánybúcsúján. Nem csoda, hogy ennyire lelkesek lettünk mi, szervező barátnők. Mivel olyan programot választottunk, hogy tényleg emlékezetes lesz. A honlapon megtaláltuk, hogy mennyi időre szeretnénk kibérelni a vitorlást. Egyfelől azon indultunk el, hogy a Balatonon mennyi időt szeretnénk tölteni. Másfelől pedig, hogy van olyan lehetőség is, hogy az éjszakát a fedélzeten, azaz a kabinokban töltsük. Annyira részletesen le van írva a cég honlapján, hogy mit is tudnak nyújtani a szolgáltatásaikat igénybe vevőknek, hogy a tájékoztató olvasásakor is olyan érzése van az embernek, hogy ténylegesen ott van már a vitorlás fedélzetén.


Gyorsan éltünk is a foglalás lehetőségével, hiszen mi is főszezonban megyünk, így a helyek száma véges lehet. Jó előre egyeztettünk a céggel, és így szerencsére biztos helyünk lett. Nagyon kedvesen és segítőkészen álltak hozzánk és a kis külön igényeinket is figyelembe vették a vitorlás utat szervezők, hiszen mi is készültünk kis feladatokkal a menyasszony számára. Ebben is partnerek voltak a szervezők. Alig vártuk, hogy eljöjjön a nap és végre a fedélzetre léphessünk és elindulhassunk a csodálatos vitorlással. Nem túlzom akkor, hogy ha azt mondom, hogy nagyszerű állapotban volt a vitorlás. Kívül és belül is kifogástalan, jó minőségű volt a vitorlás. Nagyon adnak a tisztaságra, és hogy a vitorlás ténylegesen karban legyen tartva. Ez nagyon fontos dolog, hogyha az ember valamit bérbe vesz, annak legyen jó az állapota, itt az is megvolt. A vitorlás mérete teljes mértékben passzolt a lánybúcsún részt vevők létszámához. Arra is ügyelt a cég, hogy se túl nagy, se túl kicsi legyen a vitorlás, hiszen mind a két eltérés kényelmetlenséghez vezethetne. De így végül minden szuper volt: egy jó kis délután és este egy kifogástalan szolgáltatással. Ennél többre nem is vágyhattunk volna, eme felejthetetlen nap megünneplésére.