Mindkét telefonom elromlott

Múlt hét pénteken elromlott a szolgálati telefonom, a mai napon pedig a magántelefonom is. Folyamatosan ilyen dolgok történnek velem az idei évben. Nem elég a sok céges probléma, a folyamatos végeláthatatlan papírmunka és az engedélyeztetések szélmalomharca. Most még ez is. Nincs más lehetőségem, mindkét telefont elvittem szervizbe és várom mielőbbi pozitív válaszukat. Addig pedig marad a vonalas telefon az irodában, feltéve ha nem romlik el az is. Ha őszintén belegondolok, lenne benne valami sorsszerűség. A folyamatos céges ügyintézés minden szabadidőmet felemészti, itt az ideje lépnem.

Megpróbálok keresni egy székhelyszolgáltatót a környéken, akik legalább a rám háruló terhek egy részét képesek átvállalni. Túl sok feladat tornyosul előttem az elkövetkező hónapokban, nem bírom tovább segítség nélkül. A sok munka már kezd a magánéletem rovására menni. Ezt pedig mindenképpen szeretném elkerülni. Az alábbi szavakat írtam a keresőbe, székhelyszolgáltatás 2. kerület. Legnagyobb meglepetésemre közelebb kerültem a megoldáshoz. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalára navigált a kereső, itt pedig érdekes információkra bukkantam.

Gyors megoldás a közelben

Rövid kutatás után egy címre lettem figyelmes. Székhelyszolgáltatás 2. kerület – 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt. Ennek nagyon megörültem, ugyanis nem hittem volna, hogy találok egy szolgáltatót ilyen közel lakhelyemhez. Mindössze 10 perc autóútra a lakásomtól. Ezzel minden értelemben időt spórolhatok. Rögtön belevetettem magam a honlap kínálta lehetőségek alaposabb áttanulmányozásába. Elvégre komoly döntés előtt nem árt alaposan informálódni. Maga a cég többféle szolgáltatás is kínál, nekem pedig a számomra legfontosabb szempontok alapján kell meghoznom döntésemet.

székhelyszolgáltatás 2. kerület

Nézzük csak, miben segíthet nekem a székhelyszolgáltató?

Többek között vállalják a cégnév kihelyezését cégtáblára, ezzel rengeteg esetleges későbbi problémát megelőzve. Korábban nem is tudtam, hogy a cégnév kihelyezésének hiánya ilyen komoly jogkövetkezményekkel járhat. Szélsőséges esetben cégem megszűnését is eredményezheti. Már a 0. kilométerkőnél olyan információval lettem gazdagabb, amely döntően befolyásolhatja cégem jövőjét. Ugyanis a nagyobb feladatok ellátása mellett, hajlamos vagyok az általam kisebbnek vélt feladatok halogatására.

Ellátják az érkező levelek átvételének teljes feladatkörét,a mi hosszútávon szintén roppant előnyös. Az átvett leveleket elektronikusan iktatják, majd meghatározott időn belül -24 óra- továbbítják a megrendelőnek. Ha jobban belegondolok, ezzel valóban rengeteg kényelmetlenségtől kímélhetnek meg. A székhelyszolgáltató vállalja továbbá a különböző hatóságok szakszerű fogadását, valamint feladatuk még a hatóságok kényszerintézkedéseinek tűrése. Ezzel pedig szintén rengeteg potenciális problémától megkímélve a megrendelőt.

Az ellenőrzés a bizalom előszobája

A cég bemutatkozó anyagának tanulsága szerint komoly pénzügyi stabilitással rendelkeznek. Ez megnyugtató számomra, mert váratlan nehézségei minden cégnek lehetnek, ekkor a legfontosabb az anyagi stabilitás fenntartása. Úgy érzem ezúttal megfelelő helyen keresem jövendőbeli üzleti partnerem, aki minimális anyagi ellenszolgáltatás fejében védőhálót biztosít nekem a mindennapi szélmalomharcok árnyékában.

A szekhelyszolgaltatas24.hu oldala könnyen áttekinthető, látszik rajta, hogy komoly figyelmet szenteltek kialakítására. Ezzel nagyban megkönnyítve a honlapra tévedők dolgát, akik itt minden kérdésükre választ találhatnak. Örülök, hogy rátaláltam erre a székhely szolgáltatóra, nagy szükségem volt már a segítségre céges ügyeim intézéséhez. Most pedig úgy érzem korrekt partnerre találtam személyükben. Ha megérzéseim jók, akkor a közeljövőben lényegesen áttekinthetőbbek lesznek céges ügyeim. Nekem pedig több időm marad azokra, akikkel valójában foglalkoznom kell. Döntésemnek nem csak én, hanem barátaim és családtagjaim is élvezői lesznek. Nem maradt más hátra, mint a pontos cím mielőbbi személyes felkeresése, székhelyszolgáltatás 2. kerület, válasz a problémáimra.