Egyszerű corgon palack rendelés a telefonszervizes irodánkba

20 évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy miniatűr számítógépekkel fogunk a zsebünkben járkálni. Akkoriban a tégla alakú mobiltelefonok is már luxusnak számítottak. Emlékszem, hogy micsoda nagy dolog volt, mikor az egyik osztálytársam behozta a felnyithatós telefonját, amire előző nap este zenét is tudott rakni. Eszméletlen varázsa volt az egésznek. Amikor pedig bejöttek az első érintőképernyős telefonok, nekem teljesen leesett az állam. Sokáig nem kaptam a szüleimtől, de mindig irigyen néztem a többiekre, mikor a giroszkóp vezérelte játékaikkal játszottak.

Nem is gondoltam volna, hogy egy telefonok szervizelésével foglalkozó cégnél fogok majd dolgozni pár év múlva. Mit mondhatnék, megszerettem ezeket a kis gépeket. Mivel ennyire könnyen elérhető és mégis komplex szerkezetekről beszélünk, ezért rengeteg ember nincs tisztában azzal, hogy miként kéne helyesen használniuk a telefonjaikat. Szerencsére ez adja az én munkám különlegességét, hogy segíthetek nekik.

Éppen átépítések zajlottak az irodánkban és a munkások elkezdtek panaszkodni, hogy kifogyott a corgon palack. Én azt sem tudtam elsőre, hogy ez micsoda, de megígértem nekik, hogy utána nézek az interneten, hogy hol lehet a legolcsóbban rendelni. Ők csak legyintettek erre az ajánlatomra és elmagyarázták nekem, hogy ha corgon palack rendelésről van szó, akkor csak a Gázpalackfutár nevű oldal jöhet szóba. Ők már többször használták és sosem volt panaszuk, se a kiszállításra, se az árakra.

Megörültem, hogy ilyen könnyű dolgom lesz és rákerestem erre az oldalra, amit elsőként ad ki a kereső, ha beírjuk, hogy corgon palack. (Valljuk be, már ez is egy biztató jel) Amint beléptem a Gázpalackfutár kezdőlapjára, egy olyan oldal fogadott, amelynek a kialakítását még én is megirigyelhettem. Tetszett az az egyszerű letisztultság, ami semmi félrevezető tényezőnek nem ad helyet. Úgy gondoltam, hogy hasonló változtatásokat kellene véghez vinnem majd a telefon szervizes honlapunkon is. Semmi sallang, csak a lényeg, de az tömören és pontosan, mellébeszélés nélkül.

A felső menüből könnyedén ki tudjuk választani azt a kategóriát, amely a corgon palack rendelésre vonatkozik. Itt minden ajánlatot megtalálhatunk egy helyen. Nincsen túlzottan sok, amiből válogatni lehetne, de ez szerintem inkább pozitívum. Ha azt látom egy oldalon, hogy nem forgalmaz túl sok terméket, akkor mindig az jut eszembe, hogy ezek biztosan minőségiek. A corgon palackok adatai már az ajánlatok elnevezésében is benne vannak, a képek alatt azonban konkrétabb, pontosabb paramétereket is olvashatunk. Így teljes mértékben meggyőződhetünk arról, hogy jó corgon palackot rendelünk. Arra kell odafigyelni, hogy ugyanakkora legyen a palack mérete, mint amekkora az otthoni.

Az árak tartalmazzák a kiszállítási díjat, amit egy nagyon pozitív dolognak tartottam. Rengetegszer van az, hogy egy jó ajánlatnál aggódva kell összeszorítanom a fogaimat, miközben remélem, hogy nem lesz túl magas a kiszállítási díj. Itt azonban nem akarnak semmit leplezni, vagy minket megtéveszteni. Ha pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen településekre szállítanak ki, akkor egy pontos listát kaphatunk erről, ha letekerünk az oldal aljára. Pest megyére vonatkozik a kiszállítás és itt konkrétan ki vannak emelve azok a települések, amik beletartoznak ebbe. Emiatt sem érhet minket semmilyen kellemetlen meglepetés.

A rendelést a termékek alatt található számon lehet leadni. Visszahívás kérésére is van lehetőségünk, így egy percet sem kell arra várnunk, hogy az ügyintézők elérhetőek legyenek. Nekem ez a precizitás és egyszerűség nagyon elnyerte a tetszésemet és biztos vagyok benne, hogy máskor is innen fogok rendelni.