Portré fotózás Budapest bármelyik varázslatos helyszínén

Az utóbbi években semmi problémám nem akadt a műszaki cikkeimmel, mint a laptop, meg a telefon, hiszen mindig sikerült éppen újat venni és nem kellett azon aggódni, hogy valamivel egyszer csak történik valami kellemetlen és hirtelen ki kell perkálnom pár százezer forintot egy új mobilra. Hát, ilyen nem is történt, de azért biztos, ami biztos a képernyőt mégis sikerült bezúznom, úgyhogy muszáj volt elvinnem a mobil szaküzletbe, hogy megcsinálják, mert abban a formában használhatatlan volt. Akkorra kaptam időpontot, amikorra már meg volt beszélve Szoboszlai Krisztivel egy portré fotózás budapest V. kerületében egy stúdióban. A mázli csak az, hogy kb. egymás mellett volt a két helyszín, tehát nem kellett azon aggódnom, hogy nem fér bele együtt a kettő.

Nem hogy nem fért bele egyszerre a kettő, de ráadásként még el is készült a telefonom új képernyője, mire a fotózás véget ért. Micsoda szerencse! Nem gondoltam, hogy ilyen hamar elkészül, na meg hogy ilyen hamar véget ér a fotózás – mert annyira jól éreztem magamat abban a néhány órában, hogy szívesen folytattam volna még a közös munkát Krisztivel.

Egy olyan hibrid fotózást választottam, amiben kültéri és beltéri fotók egyáltalán születtek. Ez egy MIX csomag fantázianéven elérhető opció volt, aminek pont az a lényege, hogy a stúdió képeket követően – vagy épp azt megelőzően készüljenek szabadtéri környezetben is képek. A leosztás durván úgy néz ki, hogy 2 óra stúdió és 1,5 óra szabadtéri fotózás, de ez persze azért nem kőbe vésett, dinamikusan változhat az épp aktuális lehetőségek és igények szerint.

Ez a MIX csomag nem csak azt hordozta magában, hogy kinn és benn is fotózott engem Kriszti, de azt is, hogy sminket és frizurát is kaptam a fotózás előtt, tehát tényleg mindegyik képen úgy éreztem, hogy a legjobb formámat hozom és ez nagyon könnyűvé tette az egyébként annyira nem komfortos “pózolást”.

A professzionálisan kidolgozott 45 fotóért, amiből aztán tíz darabot fekete-fehér kidolgozásban is megkaptam digitálisan összesen 189 000 forintot fizettem, ami azt gondolom, hogy maximálisan megérte. Többet kaptam annál, mint amire számítottam, mert ez nem csak egy fotózás volt, hanem egy nagyon jó móka és önismereti tréning, aminek a végeredménye a csodálatos képekben rejlik. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy Krisztinél válasszon egy fotós csomagot és ugorjon bele egy ilyen alkalomba, mert garantáltan örök emlék marad.

A portré fotózás budapest bármelyik részén elérhető nála, de nem csak ilyen témában készít képeket, hanem családi fotózást, kismama fotózást és még számos más témát is szívesen vállal. A teljes paletta képekkel, árakkal és csomagokkal a szoboszlaikriszti.hu oldalon érhető el. A referenciafotók biztos, hogy meghozzák a kedveteket, úgyhogy csak óvatosan nézzetek körül, mert ha meglátjátok, tuti majd ti is ilyen képeket szeretnétek! Kisbabával, vagy anélkül, családdal, vagy anélkül, fekete-fehérben, vagy színesben, vagy csak úgy, egy kis önbizalom növelés céljából.

portré fotózás budapest