Megjavult a telefonom és még szemkörnyékápolási tippet is kaptam

Tegnap be kellett ugranom egy mobiltelefon szervízbe, mert valamiért nem töltött rendesen a telefonom. Szerencsére az ott dolgozó srác hamar rájött, hogy (hála az égnek) nem a készülékben van a hiba, hanem csak a kábel romlott el. Azt pedig villámgyorsan le tudtam cserélni.

A szervízben összefutottam egy régi barátnőmmel. Mivel elég hosszan kellett várnunk a sorunkra, tudtunk egy kicsit beszélgetni. A beszélgetés valahogyan a szem alatti sötét karikákra és ráncokra, valamint az ezek elleni küzdelemre terelődött. Én elmondtam, hogy ez egy nehéz téma nekem, mert egyszerűen nem találok valóban hatékony, de kevés mesterséges alapanyagot tartalmazó kozmetikumot, ami nem irritálja a szememet.

Barátnőm elmesélte, hogy ő is így volt ezzel, amíg rá nem talált a Laumar InstanTENSE Plus nevű szérumra. Azt ajánlotta nézzek én is utána a terméknek. Hazaérve rá is kerestem az instantense.hu weboldalra, ahonnan beszerezhető a termék.

Laumar InstanTENSE Plus – sima és feszes bőr pillanatok alatt

Laumar InstanTENSE Plus

A Laumar InstanTENSE Plus egy kifejezetten a szemkörnyék érzékeny bőrfelületének ápolására készült, ezért hatékony,de mégis gyengéd arcszérum. Továbbá mentes minden színezéktől és olyan alapanyagtól, amely a szem irritációját eredményezné. A termék segíti a szem alatti ráncok feltöltődését és a sötét karikák visszakúzódását. Hatékonyságát és kíméletességét a cégtől független klinikai tesztek mellett számos videó is igazolja, melyet a termék elégedett használói készítettek.

A szérum hatása akár az első használat után is érezhető. Ha pedig minden nap használod, akkor feszesítő és simító hatása valóban tartós eredmény lesz.

A weboldalon lehetőséged van alaposan megismerkedni a termékkel. Részletes tájékoztatót olvashatsz arról, pontosan hogyan is fejti ki jótékony hatását a szérum. Megismerkedhetsz a készítmény aktív összetevőivel, azoknak pontos hatásával. És elolvashatod azt is, hogyan használd megfelelően a Laumar InstanTENSE Plus arcszérumot. Az arcbőr legérzékenyebb felületének, a szemkörnyéknek ugyanis egyáltalán nem mindegy például az, hogy a kozmetikumokat milyen mozdulattal viszed fel és juttatod be a bőrbe.

A tájékozódás és ismerkedés mellett természetesen az instantense.hu oldalon a Laumar InstanTENSE Plus emelő hatású szérum megrendelésére is lehetőséged van. A termék egyébként már a gyógyszertárak polcain is megtalálható, azonban az online vásárlással némi plusz juttatás is jár. Nem elég ugyanis az, hogy a megrendelt terméket villámgyorsan, 24 órán belül már el is tudod kezdeni használni. Hanem a weboldalról megvásárolt szérumra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is kapsz! Bőven elég időd lesz tehát arra, hogy kipróbáld a terméket, és kiderítsd, neked is erre van-e szükséged a szemed alatti bőr megfelelő ápolásához.

Sokszínű és érdekes blogposztok a szem környékének ápolásáról

Az instantense.hu weboldalon, amellett, hogy megismerheted a Laumar InstanTENSE Plus emelő hatású szérumot, egy blogot is találsz, mely főleg szemkörnyék ápolásával foglalkozó cikkeket tartalmaz (de egyéb arcápolási tippeket is találhatsz rajta).

A cikkekből megtudhatod, hogy természetesen létezik hatékony segítség a szem alatti terület védelméért, frissességének megőrzéséért folytatott harcban. (Az InstanTENSE Plus szérum pl. remek és hűséges segítőtársad tud lenni.) Ugyanakkor ahhoz, hogy valóban sikeres és tartós eredményt érj el, elengedhetetlen az, hogy egészséges életmódot folytass. És ez nem csak a táplálkozási szokásokra vonatkozik, hanem az elegendő alvásra is. A nem megfelelő minőségű és/vagy hosszúságú alvás “eredményeként” ugyanis gyakran jelennek meg sötét karikák vagy táskák a szem alatt, és az itt kialakult ráncok eltüntetése is nehezebb feladat lesz.

A blogposztok sokszínűsége és informatívsága miatt az instantense.hu felkeresése bárkinek jól jöhet, aki úgy érzi, nem tud eleget a szemkörnyéki bőrfelület megfelelő ápolásáról. Aki pedig kedvet kapott az InstanTENSE Plus kipróbálására, az rögtön meg is vásárolhatja a terméket.

Én biztos kipróbálom! 😉