Egy “szerviz” neked is elkél a cégalapítás előtt

Szegény telefonom – csoda, hogy eddig bírta a megpróbáltatásokat, de tényleg… Nem sűrűn esik meg velem egyébként, hogy kárt teszek egy ilyen értékes tárgyban, viszont ha történik valami, akkor az biztos, hogy elég súlyos, szóval tulajdonképpen mégsem vagyok sokkal előrébb… Nem halogathattam már tovább a szervizelést. Leesett, nem is egyszer sajnos, a hátulja teljesen széttört már, és egyre lassabb is volt szegény, lefagyott, nem reagált, átlépett más megnyitott lapokra a böngészőben magától, szóval itt volt az ideje egy nagyszerviznek. Izgultam, hogy vajon mennyi idő és pénz lesz az egész, és hogy vajon teljesen meg tudják-e javítani az én telókámat. Noha a cseretelefonom is egészen jól funkcionált, azért mégsem az volt, amihez szoktam. A szervizben egyébként nagyon szimpatikusak voltak, igyekeztek mindenről tájékoztatni, elmagyarázni a dolgokat, de azért azt éreztem, hogy mehettem volna korábban is… Nem mai mondjuk már ez a telefon, de még úgy voltam vele, hogy szeretném használni egy ideig, így megéri költeni rá akkor is, ha akár majd tovább szeretném adni egy kis összegért, ha készüléket váltok valamikor a jövőben.

Szóval most már alig várom, hogy szóljanak a szervizből, hogy mehetek a telefonomért, meg hogy mit sikerült alkotni úgymond vele. Emlékszem, hogy egyik barátom mesélte, neki tényleg szinte a “halálból” hozták vissza a mobilját, szóval ez mindenképpen bizakodásra adott okot. Neki be volt ázva, be is lassult, a vakut nem lehetett lekapcsolni, folyton világított, szóval elég érdekes volt a dolog… Mégis megoldották a srácok a szervizben. Ezért is kerestem meg pont őket, na meg mert szerencsémre közel is van hozzám a hely. Hamarosan nálam lehet a telefonom – már tényleg hihetetlenül várom! Pedig azt valahol nagyon élvezem, hogy a cseretelóra nincs minden app letöltve, és nem érnek el mindenhol… De azért hiányzik a telefonom, ahhoz kétség sem fér.

Nos, micsoda véletlen, hogy épp telefon szervizeléséről volt szó. Ugyanis ha épp egy komoly bizniszbe vágnál bele, akkor is tudok valamit, ami “megszervizel” és helyre rak – sőt, amennyiben éppen arra van szükséged, akkor végig el is kísér a folyamat közben. Ha kft vagy bt alapítása foglalkoztat, akkor a lehető legjobb helyen jársz, ha a Gross Office oldalát böngészed épp – mindenkinek ajánlott itt szétnéznie, aki kicsit is érdeklődik a saját cég alapítása iránt. Elsőre talán ijesztőnek tűnhet a gondolat, de vállalkozni nagyon jó dolog, és az odáig elvezető lépések nem is olyan bonyolultak, mint azt sokan gondolnák – persze a szakértő segítség mindig jól jön, többek között ezért is hasít a Gross Office a piacon. A kft vagy bt alapítása dilemma elég gyakori, mindkettő mellett és ellenük is szólnak általában érvek, de minden eset más, ezért a megoldás is az lesz. Ahhoz, hogy legyen némi alapfogalmad arról, milyen feltételekkel teljesülhet a kft vagy bt alapítása, először is érdemes lehet megismerkedni a Gross Office oldalával. Egyébként ők nem csak cégalapításban tudnak segíteni, hanem székhelyszolgáltatást is nyújtanak ügyfeleik számára. A székhelyszolgáltatás nem csak azt foglalja magában, hogy egy adott cím lesz a céged székhelye, hanem igény szerint postakezelési, iktatási és egyéb segítséget is tudunk kérni, mindenkinél az egyéni preferencia dönt, mi a fontos számára egy székhelyszolgáltatást illetően.

Az egyik legfontosabb és legizgalmasabb dolog számomra a székhelyszolgáltatással kapcsolatban az, hogy a lehető legjobb feltételekkel lehet Budapesten vagy Újlengyelben székhelyünk. Ha még korábban nem hallottál Újlengyelről, ne ess pánikba: nem Pest megyei vagyok, és először én is a Gross Office-nál olvastam erről a településről. De mit is tud ez a Pest környéki Újlengyel? Legnagyobb előnye, hogy nem kell iparűzési adót fizetnie annak, aki ide teszi cége székhelyét. Gondolom, hogy mondanom sem kell, hogy ezzel jelentős összegeket lehet megspórolni. Így igencsak kecsegtető ajánlatról van szó.

bt alapítása

A Gross Office irodáival egyébként országszerte találkozhatunk, szóval nincsenek feltétlen előnyben a fővárosban vagy a környékén élők. Ugyanakkor telefonon és üzenetben is fel tudjuk venni velük a kapcsolatot. A weboldalon minden elérhetőségük, és az irodáik nyitva tartása is elérhető, annak pedig, aki sem személyesen megjelenni, sem telefonálni nem szeretne, lehetősége van üzenetben kérdezni a cégtől bármilyen, a cégalapítás, székhelyszolgáltatás tekintetében felmerülő témát illetően. Ehhez a Kapcsolat menüpont alatti űrlapot szükséges kitölteni, ahol az alapadataink megadása után már írhatjuk is üzenetünket. A cég igyekszik mihamarabb felvenni az érdeklődőkkel a kapcsolatot és mindenben hasznos információkkal szolgálni. A barátaim mesélték, hogy nagyon profi cégről van szó, maximálisan megérdemlik a feléjük irányuló bizalmat.

Szeretnék egy napon majd céget vezetni, tulajdonképpen innen jött az ötlet, hogy írjak a blogra a Gross Office-ról. Aztán a sok jó vélemény még inkább megerősített ebben a szándékban, úgyhogy gondoltam is, hogy akkor már a tettek mezejére lépek! Nem gondoltam volna, hogy ilyen lelkes leszek már most a témát illetően, de megmondom őszintén, azt érzem, hogy még kell egy kis időt hagynom magamnak. Persze a kapcsolatfelvétel attól megtörténhet, ezen még morfondírozom egy kicsit. Attól függetlenül szerettem volna egy kicsit segíteni ezzel a sok infóval, legalábbis remélem, hogy hasznos lesz valaki számára itt ez a kis iromány, ami a Gross Office-t mutatja be.

De nem csak cégalapítással és székhelyszolgáltatással kapcsolatos kérdésekkel fordulhatsz hozzájuk, hanem cégmódosítással is foglalkoznak emellett. Szóval nemcsak a kezdő vállalkozóknak jöhet jól ez a sok, Gross Office-szal kapcsolatos infó. Irány a grossoffice.hu, ha szeretnéd felfedezni ezt a teljesen új világot, ahol szerencsére élesben ügyvéd segít kiigazodni a szakmai fogalmak, törvények útvesztőjében. Ne bízd a véletlenre és válaszd a legjobb, leginkább profi céget annak érdekében, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen a cégalapítás során! Én ígérem, hogy így teszek majd, ha elérkezik az én időm! Addig is bátorság mindenkinek, sok sikert kívánok a cégalapításokhoz, -módosításokhoz és a székhelyekhez! Nem véletlen, hogy a Gross Office-szal kapcsolatban eddig csak és kizárólag jót hallottam és olvastam… Profik a területükön és olyan tapasztalattal bírnak, mint nem sokan a szakmában! Csak ajánlani tudom mindenkinek a Gross Office szolgáltatásait, keressétek őket nyugodt szívvel.