A telefonszervizben ajánlották a prevenciopatika.hu-t

A fejfájás szörnyű dolog tud lenni. Ráadásul én sajnos a “fejfájósok” közé tartozom, úgyhogy elég gyakran van ilyen jellegű panaszom. Szerencsére egyszerű fájdalomcsillapítókkal könnyen tudom kezelni a dolgot. Azonban a pandémiás helyzet kialakulása óta elég nehéz lett patikába járni, ugyanis ritkán van időm kiállni a kígyózó sorokat. Ezért mostanában sokszor nem sikerül időben pótolnom a gyógyszerkészletemet, ez pedig kellemetlen napokat eredményez. Legutóbb akkor okozott kellemetlen problémát a fejfájás, amikor a telefonomért mentem a szervizbe, ahol megjavították a törött kijelzőjét. A kész telefonom mellett a patikás problémámra is kaptam egy tippet: a https://prevenciopatika.hu weboldalt.

Patika sorban állás nélkül: https://prevenciopatika.hu

A https://prevenciopatika.hu a szegedi Prevenció Patika webáruháza, vagy ahogy ők nevezik, webpatikája. Kínálatában megtalálható számos (természetesen vény nélkül kapható) ismert gyógyszer. Forgalmaznak rengeteg különböző gyógyhatású készítményt és vitamint. Továbbá számos egyéb egészségmegőrzést segítő terméket is.

A megrendelt gyógyszereket személyesen Szegeden lehet átvenni, a Prevenció Patikában. De ettől függetlenül a https://prevenciopatika.hu webpatika az ország bármely pontján elérhető választás lehet. Ugyanis a megrendelt gyógyszereket házhoz és csomagpontra is kiszállítják. A kiszállítás ideje a járványos időszakban 2 és 5 nap közötti intervallumra növekedhet, de a patika munkatársai igyekeznek minden megrendelést a lehető leggyorsabban teljesíteni.

Találd meg könnyen és gyorsan azt, amire szükséged van!

Amellett, hogy a https://prevenciopatika.hu oldalon sorban állás nélkül tudjuk beszerezni gyógyszeres szekrényünk elmaradhatatlan darabjait, nagyon könnyen és gyorsan találhatunk meg mindent, amire szükségünk lehet. A weboldalon ugyanis nagyon jól felépített kereső- és szűrőlehetőségek segítenek abban, hogy hamar eljussunk a minket éppen érdeklő termékekig.

Ha például valamilyen fájdalomcsillapítóra van szükségünk a “gyógyászat” menüpontra kattintva nem csak arra van lehetőségünk, hogy kiválasszuk a “fájdalomcsillapító” kategóriát. Hanem arra is, hogy megjelöljük, milyen jellegű fájdalmat szeretnénk csillapítani a megrendelt gyógyszerrel (pl. fejfájás, fogfájás, ízületi fájdalom stb.).

Nagyszerű akciók minden hónapban

A https://prevenciopatika.hu oldalán akciós vásárlásra is lehetőségünk van (bár ez gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény vásárlásakor nyilván nem szabad, hogy elsődleges szempont legyen). Az aktuális akciókat összegyűjtő menüpontban lehetőségünk van megnézni az aktuális hónapban érvényes havi akciókat. Továbbá egyéb akciók közül is válogathatunk. Vannak például kiemelt akciók. Olyan leárazások, amelyekben nagyobb tételben vásárolhatunk alacsonyabb áron. Illetve akciós áron kaphatunk meg bizonyos lejárati határidőhöz közelítő termékeket is.

Nagyon hálás vagyok, hogy a telefonszervizes ajánlása nyomán rátaláltam a https://prevenciopatika.hu oldalra. Szerintem keress rá te is, ha nem szeretnél folyton a patika előtt sorban állni.