Telefonszerviz helyett autószerviz

Az elmúlt hetem nem mondható éppen szerencsésnek. Ugyanazon a napon a telefonom és az autóm is elromlott. Mérlegelnem kellett, hogy melyiket javíttassam meg hamarabb, így végül az autóra esett a választás.

Emlékeztem, hogy még korábban az egyik ismerősöm ajánlott egy jó szervizt. Rá is kerestem az interneten. Meglepően igényes oldal fogadott. Könnyen el tudtam igazodni rajta, és a számomra szükséges szolgáltatást is hamar megtaláltam, ugyanis a futóművet kellett beállítani. Gyorsan meg is néztem, hogy a futómű beállítás mennyibe kerül. A általam vártnál olcsóbb ár volt feltüntetve az oldalon. Meg is örültem neki, így tüzetesen átnéztem az autószerviz oldalát, hogy valóban minőségi munkát végeznek-e, olvastam pár véleményt is, és úgy döntöttem, hogy ide fogom vinni az autómat. Így viszonylag reálisan tudtam dönteni és nem csak a miatt esett rájuk a választás, hogy itt a futómű beállítás mennyibe kerül.

Az oldalon foglaltam is időpontot. Szerencsémre sikerült olyan dátumot találnom, ami nekem is megfelelő, így már csak várnom kellett a nagy napot.

Amikor oda értem a szervizhez, kedves fogadtatásban volt részem. Ahogy beszélgettem az ott dolgozókkal, láttam rajtuk, hogy valóban nagy szakmai tudással rendelkeznek. Rájuk bíztam az autómat, és hamarosan kész is lett. A végeredménnyel pedig teljesen meg voltam elégedve. Olyan volt, mint újkorában. Valóban a futóművet kellett beállítani, és az ára tényleg annyi volt, mint ami az oldalukon fel van tüntetve.

futómű beállítás mennyibe kerül

Átbeszéltük mit kellett csinálni az autón, hogy találtak-e rajta egyéb gondot, és felvázolták, hogy még milyen esetekben kereshetem őket bizalommal. Néhány ezekből: fék javítás és szerviz, gumi- vezérlés- olaj csere, autó átvizsgálás és állapotfelmérés, klíma töltés, javítás és tisztítás.

Én teljes mértékben meg voltam elégedve, a szolgáltatással, a szakértelemmel és azzal is amennyibe a futómű beállítás került. Úgyhogy, ha számodra is szükség lenne egy jó autószervizre, nyugodtan keresd őket.