A javított telefonom olyan lett, mintha új lenne

A mai telefonok úgy lettek kitalálva, hogy folyamatosan újat és újat vegyen az ember. Egy apró meghibásodás és már cseréljük is le a telefonunkat. Az enyém nemrég elkezdett rendellenesen működni, de azt mondtam: “ennyit és ne tovább! Én ezt most akkor is megjavíttatom!” Így elmentem a legközelebbi gsm szervizbe, hogy csináljanak valamit a telefonommal. Szerencsére javítható volt. De annyira siettem, hogy út közben elszakadt a cipőm. Pedig az sem volt egy régen vásárolt darab. Iszonyú mérges lettem. Hihetetlen, hogy manapság mindennek kritikán aluli a minősége.

Hazaérve elhatároztam, hogy online keresek egy olyan cipőt, ami majd bírja a strapát. Ekkor találtam rá a CipőMarket oldalára, ahol népszerű márkák vártak arra, hogy közelebbről is szemügyre vegyem őket. Volt itt minden: Converse, Skechers, Nike, Rieker, S.Oliver, Tamaris és megannyi híres gyártó. Rögtön éreztem, hogy jó helyen vagyok és végre valóban szert tehetek egy olyan cipőre, melyet nem lehet egyhamar elnyűni. Rögtön ki is választottam magamnak egy bokacsizmát, mert azt gondolom, hogy az az őszi-téli átmeneti időszakban, valamint kora tavasszal is tökéletes viselet.

Egyébként számos típus közül lehet választani, női, férfi és gyermek cipőket is árulnak a CipőMarket webshopban. Aki kifejezetten márka alapján keres, az a felső sorban kiválaszthatja, hogy mely márkájú termékek kínálatát szeretné megismerni. Aki azonban más szempontok – így az ár, a méret, a szín, a típus, a sarokmagasság vagy éppen a kedvezmény mértéke – alapján szeretne cipőt venni, az a bal oldali szűrőben kipipálhatja a számára megfelelő rubrikát. Így rögtön betöltődnek a releváns találatok.

A gyerekek számára is nagyon fontos a megfelelő lábbeli kiválasztása, hiszen ők még növésben vannak. Így különösen kiemelkedő figyelmet érdemel az, hogy a sarkuk eléggé támasztva legyen és a cipő stabilan tartsa a lábaikat. A CipőMarket a gyerekek számára is márkás, kiemelkedő minőségű cipők sokaságát kínálja, így a nekik szánt cipőkből sem hiányozhat a D.D.Step, az Adidas, a Nike vagy éppen a Batz. A kedvezményes árú termékek között ráadásul még olcsóbban lehet szert tenni ezekre a csodás cipőkre.

A CipőMarket az országban az elsők között kezdett online cipőárusításba, így a tapasztalatuk és a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen. 1000 Ft ellenében szállítanak ki, 60.000 Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenes a postázás. Amennyiben a méret, a szín vagy egyéb más jellemző nem megfelelő, természetesen a vásárlásról való elállás és a csere megoldható. A visszaküldés költségeit azonban a vásárló viseli.

Mivel a szükséges holmikat muszáj magunkkal vinni, ha útnak indulunk, érdemes egy táskát is beszerezni. Szerencsére a CipőMarket a márkás táskák árusításában is élen jár. Kézi-, háti-, utazó-, oldal és megannyi más táskafajta várja, hogy valaki birtokba vegye őket.

Miután megtaláltam a nekem megfelelő cipőt, szóltak is, hogy mehetek a megjavított telefonomért. Mondanom sem kell, csakúgy rohantam érte. Jobb volt, mint új korában. Hát nem érdemesebb megjavítani a dolgokat, mint rögtön újat venni?