Nem a telefon a legjobb rágóka

A barátnőmtől gyakran láttam, hogy mikor a kisbabája nagyon mocorgott, hisztizett, a telefonját adta a kezébe. Persze a gyerek jól eljátszott vele, de sosem tartottam a lehető legjobb megoldásnak. Bár, még mindig jobb, mintha a kijelző bekapcsolt állapotában nyújtotta volna oda neki. Mégis maradjunk annyiban: elég lusta módszer a baba foglalkoztatására. Aztán a telefonnal baleset történt – ripityára tört mikor Lujzika levágta a földre. Ezért a barátnőm megjárta a telefonszervizt, amit igazán megelőzhetett volna. A telefonszervizben sem merte elmondani, hogy mi történt pontosan, mert akkor ráébredt, hogy tényleg rossz ötlet volt babajáték gyanánt is alkalmazni az eszközt.

Persze a javítás után már egyre jobban féltette a készülékét. Mindez után azonban bevallotta nekem, hogy kicsit tanácstalan, hogyan tudná jól elfoglalni a babáját. Én az unokahúgom miatt ismertem az imaginebaby.hu nevezetű weboldalt. Őszintén már alig vártam, hogy kikérje a tanácsomat. Enélkül nem akartam beleszólni a neveltetésbe. De végre! Azonnal megmutattam neki a weboldalt, ahol aztán mindenféle cukiságot be tud szerezni a kicsikéjének.

Azért találom a legjobbnak ezt az oldalt, mert száz százalékosan biztonságos, tényleg használható és ízléses termékeket lehet kapni. Ajándékba is egyszerűen tökéletesek, én innen rendeltem mindig a kis unokahúgomnak aranyosabbnál aranyosabb termékeket, és eddig mind jól bevált nekik. A barátnőmnek is rámutattam, hogy mennyi lehetősége adódik feldobnia Lujzika mindennapjait.

Az imaginebaby.hu kínál játékokat, csörgőket, rágókákat – ez az ő “specialitásuk”, a kis makik – de itt nem ér véget a sor. Különböző babatextilek közül is bátran lehet válogatni, a különböző ruhadaraboktól kezdve az ágyneműkig mindenfélét. Ha cumira lenne szükség, azt is be lehet szerezni náluk, de különböző pohárkákat, tányérokat, evőeszközöket is, amik kompatibilisek a kisebbek számára. De nemcsak a konyhában, a nappaliban vagy a hálószobában lehet meglepni a pöttömöket, a fürdőzéshez is extrán cuki és közben hasznavehető holmikat árulnak a honlapon.

Én azt javasoltam a barátnőmnek, hogy először mindenképp a csörgők és rágókák között nézzen szét, hiszen ezek tökéletesen pótolják a telefon idáig betöltött szerepét. Szerencsére a weboldalon minden terméknél jelzik, hogy éppen raktáron van-e, ami megelőzi a felesleges kattintásokat. Emellett az összes játékhoz kapunk egy kedves leírást, mely részletezi, hogy pontosan miért tesznek jót a kisbaba fejlődésének az adott termék kiemelt tulajdonságai. Például az anyaga, amiből készül, vagy a kis részletei, mind-mind a baba kényelmét és fejlesztését szolgálják. A termék mellé mindenképp kapunk egy tájékoztatót arról, hogy milyen anyagösszetételű a játék, illetve fontos a mosási útmutató feltüntetése is, hiszen ez sokak számára dilemma ezeknél az eszközöknél. Gyakran használt anyagok a csörgőknél, rágókáknál a pamut, a len, az újrahasznosított poliészter és a szilikon.

Aztán a játszószőnyeget is ajánlottam neki, ahova le tudja tenni a babáját biztonságban. Az imaginebaby.hu-n kapható játszószőnyeg tökéletes választás nemcsak a baba lefektetésére, de önmagában kiváló elfoglaltság a pici számára. Az oldalon szuper funkció, hogy a termékek fotóinál össz-vissz a kurzorunkat rátéve egy ráközelített képet kapunk a részletekről, ami segít jobban szemügyre venni a textúrákat. A szőnyeg pedig, ha nem elég, hogy szuper játék a babának, bármelyik lakásba is tökéletesen passzol a gondosan és jó ízléssel megválogatott színeivel.

Ami még Lujzikának szóba jöhetett, azok a különféle babák és plüssök, amik már a legkisebbeknek is nyugodtan adhatók. Nem elég, hogy egy plüssel sosem lehet mellélőni, ha gyerekekről van szó, de az imaginebaby.hu kínálata egytől egyig úgy néz ki, mintha az összeset egy kedves nagymama varrta volna kézzel és a legnagyobb szeretettel. Én meleg szívvel ajánlottam neki ezeket, és a későbbiekre is, amikor Lujzi nagyobbacska lesz és elkezd a fürdőben is játszani, meséket hallgatni, érdeklődni.

A kiszállítási díjat és a kiszállítás idejét is feltüntetik. Mivel tudják, hogy mindenki izgatottan várja a csomagot, ezért legtöbb esetben minden csomag 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha pedig a közelben laktok, mindenképp ajánlom, hogy látogassatok el üzleteikbe Budapesten vagy Szentendrén! Ne a telefont rágja a baba, hanem a makikat.