Nem kell túlbonyolítani

Még a gimnáziumi éveim alatt el akartam kezdeni dolgozni valahol, mivel úgy gondoltam, jól jönne egy kis plusz pénz, és nem akartam mindig teher lenni a szüleimnek, ezért szerettem volna legalább a nem kötelező jellegű dolgokat, amiket csak a saját szórakozásomra akartam megvenni, vagy ha valahová a barátaimmal akartam menni, saját zsebből finanszírozni.

Elmentem néhány állásinterjúra, éttermekbe, fagyizókba, kisboltokba, elektronikai üzletekbe – végül a befutó egy telefonszerviz lett. Túl nagy szakértelmem ugyan nem volt a munkához ekkoriban, viszont részmunkaidőben leginkább pakolászni voltam ott, így nem is volt rá szükség. Idővel igazán megszerettem azt a kis közösséget, amit én és a kollégáim alkottunk, így a suli befejezése után is itt maradtam, csak immár teljes munkaidős dolgozóként. Az évek során elég nagy szakértelemre sikerült szert tennem a telefonos dolgokkal kapcsolatban, így már nem jelentett gondot.

Történt viszont pár hete, hogy a tulajdonos, akivel már az évek alatt igazán jó barátságba kerültem, úgy döntött, hogy nem szeretné ezt tovább csinálni, és be akarta zárni az üzletet. Én azonban nagyon csalódott voltam, amikor ezt hallottam, mert nagyon a szívemhez nőtt ez a kis üzlet már és felvetettem, hogy mi lenne, ha én vezetném tovább a céget. A barátom ebbe örömmel bele is egyezett, így most itt vagyok egy saját céggel, és még nagyon sok tapasztalnivaló áll előttem.

Például ki gondolta volna, hogy egy céges autóval ennyi papírmunka jár? Olyan kifejezéseket láttam a dokumentumaink között, mint menetlevél, vagy kiküldetési rendelvény 2023, vagy útnyilvántartás, és egyszerűen nem tudtam ezeket hová tenni. Ki gondolta volna, hogy ilyen nehéz elkerülni egy NAV-büntetést az autóval kapcsolatban? – Legalábbis először így gondoltam, majd néhány hétnyi szenvedés után elkezdtem kutakodni, hogy ennek valóban ennyire bonyolultnak kell-e lennie.

kiküldetési rendelvény 2023

Kis internetes keresés után ráleltem a roadrecord.hu oldalára. Ekkor még nagyon meg voltam ijedve, hogy nem fogok egyszerű megoldást találni a gondjaimra, főleg, mivel kaptam egy NAV ellenőrzést még az előző éves útnyilvántartásokra vonatkozóan (amikor még nem is én vezettem a céget), és nem tudtam, hogy mégis hogyan fogom ezt megoldani.

Szerencse, hogy megtaláltam a roadrecord.hu-t! Náluk aztán tényleg mindenre van megoldás. Ha hozzájuk téved az ember, szolgáltatásokat tekintve egy olyan sokszínű palettáról válogathat, amit még maga a szivárvány is megirigyelne!

Ha megnyitjuk az oldalt, két legördülő menüt találunk, amiknek a segítségével rengeteg szolgáltatást mindössze két kattintással elérhetünk. Az “útnyilvántartás” kategóriában találunk útnyilvántartást NAV ellenőrzéshez, egyéni vállalkozói útnyilvántartást, megtaláljuk az útnyilvántartás szabályait, kapunk összehasonlítást különféle útnyilvántartókról, és még sok mást. A “megoldások” fül alatt pedig például találunk visszamenőleges útnyilvántartást, NAV-álló útajánlást elmaradáshoz, automata útnyilvántartás applikációt, fogyazstási norma kalkulátort, és kapunk megoldást arra is, hogy hogy hogyan legyen Google Maps utakból NAV-álló útnyilvántartás. Összegezve tehát mindent meg lehet találni, ami csak kellhet neked, de ha esetleg a legördülő menük segítségével nem bukkantál rá arra, amit keresel, akkor egy nagyító ikon jobb oldalt a rendelkezésedre áll, hogy saját kulcsszavaid által kereshess rá a problémádra.

Lejjebb tekerve néhány képpel ellátott cikk előnézetét találjuk, amikben szintén hasznos információkkal találkozhatunk, az alatt pedig találunk linket az útnyilvántartó programhoz is, akár telefonos applikációként szeretnénk használni (androidos telefonra és iphone-ra egyaránt találunk elérhetőséget), akár böngésző segítségével számítógépről szeretnénk ezt használni.

Mire van szükséged?
Lízing ÁFA kalkulátor? – Pipa!
Hóvégi km óra kalkulátor? – Megvan!
Ingyenes útnyilvántartás? – Bátran keresd őket!
Vagy éppen kiküldetési rendelvény 2023 vagy 2024? – Itt megtalálod!
Visszamenőleges útnyilvántartás? – Sima ügy!

A roadrecord.hu segít, ahol tud! Jó szívvel ajánlom őket mindenkinek. Keressétek őket bizalommal, bármire is legyen szükségetek!