A telefonszervizben hallott ajánlat

Tegnap, amikor a telefonszervizben a soromra vártam, akkor hallottam, hogy az eladó az egyik vásárlóval a nyak masszázs hatásáról beszélget. Érdekelt a téma, így kicsit jobban füleltem. Ekkor az eladó a Karma Thai Massage szalont ajánlotta a vásárlónak. Meg is jegyeztem magamnak ezt az információt, hátha még nekem is jól fog jönni.

Hazaérve, utána is néztem ennek a masszázs szalonnak. A honlapjuk meglepően szép és igényes. A keresés is könnyen ment, minden hasznos információt amire kíváncsi voltam, hamar megtaláltam. Utána néztem, hogy hol találhatóak meg. Budapesten két szalonjuk is van, így könnyen tudtam egy olyat választani, ami hozzám közelebb esik. Amikor megnéztem, hogy milyen masszázsokat csinálnak, hirtelen nem is tudtam dönteni. Nagyon sok fajta masszázst csinálnak, így bőven van miből válogatni.

Az oldalukon még chat ablak is található, úgyhogy ha elakadok, vagy olyan kérdésem lenne amire nem találtam meg a választ, akkor ott nyugodtan feltehetem. Nekem nagyon szimpatikus ez a megoldás.

A véleményeket olvasgatva, nagyon sokan elégedettek voltak a szalonnal illetve a szolgáltatással is amit nyújtottak. El is döntöttem, hogy teszek egy próbát, és bejelentkezek hozzájuk egy nyak masszázsra. Az időpontfoglalás nagyon könnyen és gördülékenyen ment. A honlapon is lehet foglalni, én viszont a telefonálást választottam. Nagyon kedves volt a hölgy akivel beszéltem, és még arról is mesélt, hogy mi a nyak masszázs hatása a szervezetre.

nyak masszázs hatása

A szalonból kilépve pedig felfrissülve és tele pozitív energiákkal folytattam a napomat tovább. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is ide fogok jönni. Sőt még az is lehet, hogy törzsvendég leszek.