Egyedi póló nyomtatás vidított fel a telefonszervizben

Egyperces a széttört képernyőről

Nos, így jártam. Ez van. Idáig is eljutottunk. Szeretett telefonkészülékem odalett. Persze öcsém mindig mondta nekem, hogy nem vigyázok a dolgaimra. És hogy ha már ilyen szép új telefonom lett, vegyek rá egy valamirevaló tokot. Istenem, de nagy úr a lustaság, mert tulajdonképpen ezen múlt minden. Addig halogattam, amíg már késő volt. Kiesett a kezemből. A kőre. Szilánkosra tört a kijelzője, és a folyadék is elfolyt a képernyőn. Na, gondoltam magamban, ez már menthetetlen lesz. Persze azért telefonszervizbe elvittem. Forgatták, nézegették, vakarták a fejüket. Lehet, hogy jobban járok, ha veszek egy új készüléket. Megvontam a vállam. Sejtettem. Megköszöntem, hogy ránéztek a ripityára tört kijelzőre, eltettem a telefon maradványait, és elindultam volna haza.

Elindultam VOLNA, de ekkor megakadt a szemem a telefonszervizes eladó pólóján. Én még ilyen vicces, egyedi mintás pólót sosem láttam! Mosolyt csalt az arcomra, és meg is kérdeztem tőle, hol vette a pólót. “Ó, ilyet nem találsz az üzletben” – mosolygott cinkosan. “Egyedi póló nyomtatás a titka, ha érdekel, nézz fel a lolmarkt.hu-ra póló ötletekért.” Nekem sem kellett több, otthon meg is néztem az ajánlott weboldalt, és egyből jókedvre derültem. A LolMarkt-nál ugyanis jobbnál jobb pólóötletekkel várnak, ha valami igazán egyénit és különlegeset szeretnél viselni a hétköznapokban. Tematikus kategóriákba rendezett minták között is tudsz választani, így biztosan megtalálod azt a megfelelő mintát, amit keresel. Akár ajándékötletnek sem utolsó – legyen szó Valentin napról, karácsonyról, vagy bármilyen jeles alkalomról, itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Az egyedi póló nyomtatás visszahozta az életkedvemet

A felsorakoztatott mintákat, ötleteket persze használhatod kiindulási alapként is, de kitalálhatsz teljesen egyénileg tervezett mintát is az egyedi póló nyomtatáshoz. Ha csak néhány darabot szeretnél rendelni, ezt akár a LolMarkt üzletében is megteheted személyesen. Ilyenkor rögtön tudod is egyeztetni a látványtervet a grafikussal, a csapat pedig azonnal nekiáll az egyedi póló nyomtatásnak, és néhány órán belül kézhez veheted a pólódat. De a honlapról az is kiderült, hogy a csapat nagyon szívesen teljesít nagyobb mennyiségű, céges megrendelést is. Hiszen mi lehetne jópofább, mint egy-egy névre szóló, céges logóval ellátott ajándék, amit egy csapatépítő, vagy céges rendezvény keretén belül kapnak meg a kollégák? Persze nagyobb tétel megrendelésekor érdemes egyből ajánlatot is kérni, amit könnyű szerrel meg lehet tenni az oldalon is online, vagy akár e-mailben. A csapat telefonon is elérhető minden hétköznap reggel nyolc és délután fél négy között.

Ha pedig megvan a megálmodott minta és elfogadtuk mind a látványtervet, mind a kiajánlott árat, kezdődhet a munka. Az egyedi póló nyomtatás mindig a mintának megfelelő technológiával történik, hogy biztosan időtálló legyen a végeredmény. Ezt legtöbbször a LolMarkt honlapja szerint transzfer- vagy szitanyomással érik el, de akár digitális nyomtatással is készülhetnek a pólók. Engem nemrég hívtak legénybúcsúra, és így, hogy az oldalt nézegetem, rögtön fel is merült bennem a kérdés, hogy vajon érdemes lenne-e egyedileg nyomtatott pólóval beállítani a buliba. Sőt! Miért ne csináltassunk saját pólókat mindenkinek, aki részt vesz a legénybúcsúban? Ezt fel is dobom legközelebb a srácoknak… És amíg ezen gondolkodtam, el is felejtettem minden bánatom a darabokra tört telefonkészülék miatt.