Minden szerviz időpontot lefoglaltam a jövő hétre

Eljött az ügyintézős hetem. Minden negyedévben szoktam tartani egy ilyen hetet. Ilyenkor minden olyan dolgot elintézek, amire egyébként nem lenne időm, vagy amit már régóta halogatok. Ilyen például égőt venni a kiégett előszoba lámpába, elvinni a telefonomat szervizbe, vagy megrendelni az abroncsokat a télre és szervizbe menni a kocsival. Sok ilyen van és viszonylag szeretek így intézkedni és szervezkedni, szóval már vártam ezt a hetet.

Most éppen a telefonom szervizelését intézem, s közben ezt nézem: Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással. Majd az autó szervizet is fel kell hívnom, mivel megtanultam a gumidiszkont.hu oldalról, hogy ezzel mindenképp szerelőhöz kell fordulni. Miután mindenhova meg volt az időpont, már tudtam figyelni az abroncs rendelésre.

Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással- írtam be újból a internet keresőbe. Minden évben innen rendelem az abroncsokat nem csak magamnak, hanem szüleimben, nagynénémnek és testvéremnek is. Szeretem ezt az oldalt, mert a választék hatalmas, valamint nagyon megbízható. A cég minden abroncsra vállal pénz visszafizetési garanciát és amikor 4 abroncsot rendelek minimum, akkor már a következő nap csenget is a postás, hogy megérkezett a rendelésem. A szállítás csupán 1690 forintba kerül abroncsonként, de Miskolcon át lehet venni személyesen az üzletben természetesen ingyenesen.

A cég 19 éve létezik és egyre bővül a termék kínálat, valamint a vásárlóknak a köre is. Mára már több mint 30 ezer különféle abroncs közül lehet választani. Nem kell megijedni, mert könnyű eligazodni a hatalmas kínálat közül a honlapon. Van egy remek kereső és szűrő felület, ahol sok tulajdonság és kulcsszó alapján lehet keresni. Lehet konkrétan a méret alapján, lehet az autó típusa alapján, de az extrák alapján is, mint a defekttűrő rendszer, a 4 évszakos gumi vagy a erősített kivitel megléte. Valamint a honlapon az összes gyártó és márka ABC szerint fel van sorolva külön a téli és a nyári, így még egyszerűbb a keresés, ha valaki kifejezetten egy adott gyártó termékét keresi.

Sok hasznos írás van az oldalon. Például vannak érdekes cikkek, olyan témákban, mint az abroncs tesztelés, a defekttűrő rendszer előnye és hátránya, valamint rengeteg tipp és tanács. Itt gondolok például az abroncs helyes tárolására, az általános tudnivalókra az abroncsokkal kapcsolatban, vagy az abroncsok le és felszereléséről szóló utasítások. Van még írás arról, hogyan kell szemrevételezni az abroncsot, hogyan kell kiegyensúlyozni a kerekeket, mit kell tudni a javításukról az abroncsoknak, valamint, hogyan kell ellenőrizni a levegő nyomását. Megtanultam mi a DOT-szám jelentése, és hogyan kell értelmezni az abroncson lévő betűket és számokat, melyik jelzés mit jelent és a többi hasonló.

Gumidiszkont autógumi kereső - gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

Alig várom már, hogy megérkezzenek az idei rendeléseim és, hogy úton legyek a szervizbe, majd, hogy ki tudjam próbálni az új gumikat élesben az utakon.