Frissen szervizelt telefonomon internetezve ezt találtam

Időnként szeretem elvinni a telefonomat szervizeltetni, akkor is, ha semmi komolyabb baj nincs vele. Ránéznek, megtisztogatják és leszedik róla azokat a dolgokat, amihez a Smart Doctor nem mindig elég. Kisfiam egyébként is hajlamos letöltögetni rá mindenféle buta játékot. Ezek  tele vágják a memóriát szeméttel és éjjel fél háromkor küldik az értesítéseket.

Legutóbb egy ilyen alkalommal, szerviz után örömmel vettem kézbe a készüléket. Jó volt, hogy az alkalmazások nem akadoznak, minden ikonom szépen a helyén van és semmi felesleges dolog nem terheli a háttérben futó folyamatokat. Telefon töltve, itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, olvasgatásnak, amit annyire szeretek.

Igazából annak szerettem volna utánanézni, hogy a leszakadt kocsibeálló kapunk zsanérját vajon hol tudnám megcsináltatni, mert azt házilag fúrni, hegeszteni, rendbe rakni szinte lehetetlen lett volna.

Találtam is egy vállalkozást, Budapesten, de a távolság nem volt gond, mert a munkámnak köszönhetően sokat utazom és kéthetente-havonta egyszer biztosan megfordulok arra.

Ez az cég az Acélpartner Kft, mely több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a melegen hengerelt lemezek vágásában. 1999-ben alakultak, partnereik főleg az építőipari-, vegyipari- és energiaipari szegmensből kerülnek ki hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. Ezekben a szektorokban rendkívül fontos szerepe van az acélnak, hiszen sokféle termék alapanyagát biztosítja. A megfelelő minőségű termék előállítása pedig bonyolult feladat, ami nagy szakértelmet igényel. Ezeket a gondolatokat a honlapjukon lehet olvasni, sok más egyéb érdekes információ mellett.

Kitérnek az egyes vágási eljárások jellemzőire, az általuk használt gépek bemutatására is. Olvashatunk arról is, hogy a feldolgozás technológiája nagyban függ az acéllemez minőségétől, tulajdonságaitól és vastagságától is. A honlap menüje változatos, az írások érdekesek, képekkel és videókkal vannak illusztrálva. Azért is tetszett nekem különösen, mert a hétköznapi ember számára is közérthetően magyarázza ennek a speciális iparágnak az alapjait.

Ügyfélkörük egyre bővül, ezek szerint sok elégedett, állandó vevőjük van, akik mellé évről-évre sikerül új, elégedett vevőket szerezni.  

Nem is csoda, hiszen az elmúlt 20 év során folyamatos fejlődésben voltak, melynek lendülete a mai napig sem állt meg. Folyamatosan alkalmazkodtak a változó, fejlődő piaci igényekhez, amit ebben az iparágban nem is nagyon lehet másképpen csinálni. Fő tevékenységeik közé tartozik a CNC vezérelt láng- és plazmavágás, szemcseszórásos felülettisztítás, lemezlakatos munkák végzése. ezeken kívül végeznek még különböző építőipari munkákat, de vállalnak acélszerkezetgyártást. Bérmunkával is meg lehet bízni őket a https://acelpartner.hu/bermunka linken vannak az ezzel kapcsolatos tudnivalók felsorolva.

Gépeik korszerűek, melyekkel a legspeciálisabb vevői igényeket is ki tudják elégíteni, emellett csak lángvágó gépük 3 is van. ez azért jó, mert nem csak ez egyedi elképzeléseket, de a nagy darabszámú, sürgős megrendeléseket is rövid vállalási határidővel tudják vállalni. Felkészült szakemberekkel, profi technológusokkal dolgoznak, akik segítenek a tervezéstől a megfelelő anyag és technológia kiválasztásán át a kivitelezésig mindenben.

A bérmunkával kapcsolatos információkat, tudnivalókat a https://acelpartner.hu/bermunka linkre kattintva olvashatjuk el. Ha a megbízójuk saját maga által biztosított alapanyagot szeretne feldolgoztatni náluk, ennek nincs akadálya. elkérik a megbízótól a gyártási tervrajzot, majd annak tanulmányozása után lemeztervet készítenek. Itt arra törekszenek, hogy a biztosított anyagot a lehető leggazdaságosabban dolgozzák fel.

Vállalnak különféle építőipari munkákat is, úgy, mint lakatos, kőműves és építőmesteri feladatok, mindezeket vállalkozási szerződés alapján.

Nekem nagyon szimpatikusak lettek az weboldal böngészése után, ezért úgy döntöttem, hogy másnap fel is hívom őket, hátha tudnak segíteni nekem az autóbejáró kapu javításában.