Nem elég a rossz telefon, még az autót is szerelni kell!

Néhány napja törtem be a kijelzőm, és vittem a szervizbe a telefonom. Elég paprikás hangulatban voltam, ugyanis nemrég tudtam meg, hogy a kocsit is vihetem szerelőhöz. Az autón mondjuk nem kell nagy dolgokat, a váltóolajjal kell valamit csinálni, de akkor sem örültem neki.

Amíg szerelték a telefonom, addig beszélgettem a sráccal, aki ott dolgozott. Látta az idegességem, és mivel nagyon segítőkész személyről van szó, átküldött egy weblapot. Ezen a weboldalon minden autóápolási kelléket megtalálok, és kenőanyagok terén igazi specialisták.

A mérgem lassacskán kezdett elszállni, és este már volt is türelmem hozzá, hogy átnézzem a weboldalt. Az olajwebshop linkjét kaptam meg. Korábban nem hallottam az oldalról, így az első az volt, hogy utána jártam, milyen vélemények vannak róla.
A kutatómunkám eredményeként egyhangúlag pozitív vélemények sokasága hevert előttem. A vásárlók őszinte bejegyzései mindennél többet elmondanak egy boltról. Már hosszú évek óta ezzel foglalkoznak, és kenőanyagok terén igazi szaktekintélynek számítanak. Nem véletlen, hogy számos nagyvállalat bízta már meg őket azzal, hogy a járműveikhez szükséges olajakat ők biztosítsák.

Az is elég bizalomgerjesztő, hogy a munkájukra 100%-os elégedettségi garanciát adnak. Ez azt jelenti, hogyha a rendelésünkkel valami oknál fogva nem lennénk elégedettek, akkor 30 napunk van arra, hogy visszaküldjük nekik. Nincs szükség semmilyen indoklásra. Az ügyfelek elégedettsége az, ami számukra az első.

Nemcsak online, hanem személyesen is elérhetőek. Budapesten 3 helyen is van üzletük, ahová betérve akár személyesen is kaphatunk szaktanácsadást. Ez nagyszerű lehetőség, sokszor jöhet jól, főleg akkor, ha az ember nem annyira jártas a témában.
Nekem vidéki lakhelyem miatt nincs lehetőségem személyesen felkeresni őket, ám ez cseppet sem zavart, hiszen ezen a weboldalon minden termék elérhető, amire nekem szükségem van.
A szerelőm által adott paraméterek szerint kezdtem meg a keresést. Nagyon átlátható, könnyen kezelhető a webshop, így hamar rátaláltam azokra, amiket kerestem. A rendelhető árucikkekről pontos információk vannak írva, így ha van elképzelés azt illetően, mire is van szükségünk, akkor gond nélkül meg tudjuk azt rendelni a webáruházból. Csakis a legjobb márkákat forgalmazzák, magas minőségű termékekkel van tele a webshop.

Az általam keresett váltóolajat megtaláltam, majd böngésztem tovább. A kínálat szinte végtelen, autóápolási kiegészítőkre az egész fizetésemet el tudtam volna költeni. A kiválasztott termékek hamar a kosárba kerültek, és már csak az adataim megadása volt szükséges a rendelés véglegesítéséhez. Nagyon jó szállítási árakkal dolgoznak, még a nagyobb szállítmányok esetén is megfizethető, és ahogy hallottam a telefonszervizes fiútól, gyorsan ki is hozzák a csomagokat.
Kétféle fizetési mód van: készpénzes és előre utalásos. Én utóbbit választottam, hiszen sokkal jobban szeretem, ha mindent követhetek a számlakivonatomon.

2-3 napon belül várhatom a csomagomat. Ez rendkívül kedvező, és örültem, hogy végre a vidékieknek is elérhetőek azok a termékek, amit egy fővárosi, profi cég forgalmaz.

A termék meg is érkezett az ígért időben, tökéletes, sértetlen állapotban. A szerelőm is megdicsért, hogy milyen jót választottam.
Az olajwebshop.hu-t azóta is gyakran böngészem. Szívesen olvasom a blogját, továbbá azóta feliratkoztam a hírlevelükre is, ami által folyamatosan értesülök a legfrissebb akciókról és hírekről.

Így utólag belegondolva nem is baj, hogy betört a kijelzőm akkor. Ha nincs a GSM-es srác, akkor lehet, hogy soha nem ismertem volna meg az olajwebshop.hu oldalt.