Rozsdamentes edényekkel a takarékos éttermekért

Azt hiszem, nem igazán van olyan ember, aki örül annak, ha szervizeltetni kell a mobilját – több okból kifolyólag sem. Egyrészt manapság már szinte minden adatunk a mobiljainkban van és napi szinten muszáj őket használnunk, így nem túl komfortos, ha nincs nálunk a sajátunk; a cserekészülék pedig közel nem olyan. Másrészt pedig elég költséges és bonyolult a mutatvány, ráadásul nagyjából tű a szénakazalban olyan szervizt találni, amely nem csupán megbízható, de ár-érték arányban is korrekt munkát ad ki a keze közül.

Ennél jóval egyszerűbb dolga van az étterem tulajdonosoknak, hogyha konyhai eszközöket szeretnének vásárolni, hiszen a Hunnia Kristály weboldalán folyamatosan elérhetőek a prémium minőségű, rozsdamentes gn szabvány szerint kialakított edények, amelyek szerintem még soha senkinek nem tudtak csalódást okozni – nem véletlenül! Az előbb említett GN nem jelent mást, mint azt, hogy “Gastro Norm” – ez egy svájci szabvány, amely kialakításakor és megírásakor az volt a cél, hogy a vendéglátást minél egyszerűbbé, gazdaságosabbá és biztonságosabbá tegyék, ez alól pedig nem kivételek a különböző edények sem – a Hunnia Kristálynál kapható rozsdamenyes gn edények pedig éppen ennek a Gastro Norm szabványnak felelnek meg. Ha GN termék mellett teszed le a voksod, akkor nagyobb eséllyel tudod kihasználni az éppen aktuális kapacitásod 100 %-át, amely azért, valljuk be, nem egy utolsó szempont, tekintheted akár befektetésnek is.

Hidd el nekem, a megfelelő edény kiválasztása – főleg, ha az egy rozsdamentes gn – jóval egyszerűbb lehet az éttermedbe a Hunnia Kristály Kft által, mint a telefonodat jól szervizeltetni – tehát ne is várj tovább és rendelj te is!