• Quick Search:

100%-os pénz visszafizetési garancia!

 

A GSM-Doki.com 2008 óta nyújt elsőként online szolgáltatást mobiltelefonok otthoni függetlenítésére. Ez a szolgáltatás a legmegbízhatóbb módja annak hogy készüléke a kapott gyári feloldó kóddal a világ minden táján használható legyen. Egyszeri aktiválás után bármely sim kártya használható a készülékében. Célunk hogy minden ügyfelünk elégedett legyen szolgáltatásainkkal, és a megfelelő információk tudatában vegye igénybe szolgáltatásainkat. Elérhetők vagyunk online emailben és hétköznapokon 9-16 óráig telefonon.

2011. Június. 01-től bevezetésre került a 100%-os elégedettségi és pénz visszafizetési garancia. Ez annyit jelent hogy ügyfeleink még jobban biztosítva legyenek abban hogy a pénzükért a legjobb kiszolgálásban legyen részük. A pénz visszatérítés arra az esetre vonatkozik ha netán az általunk küldött feloldó kód nem lenne helyes ( De ennek esélye 1% ). Kódjaink a legmegbízhatóbb beszállítótól származnak, így az esély arra hogy hibás kódot kapna csak 1%. De ez is csak abban az esetben fordult elő ha a felhasználó hibás adatot adott meg a készülékről. Továbbá minden esetben ellenőrizze hogy készüléke valóban hálózatfüggő, mert ha utólag jelzi hogy a kapott kódot nem tudta beütni, mert már független volt a készülék akkor nem áll módunkban visszafizetni az összeget. Ezért mindig ellenőrizze a készülék Simlock állapotát.

 

Minden esetben találunk megoldást a probléma megoldására!

 

Ha véletlenül hibás feloldó kód kerülne forgalomba azt a következő módon tudja nekünk bizonyítani.

 

Feltételek:

Ha az ön által rendelt feloldó kódot nem fogadja el a készülék, akkor minden esetben készítsen róla egy videó felvételt a következő módon:

A videón jól látható legyen a készülék IMEI száma, illetve a feloldó kód beütése és a kód elutasítása. Fontos hogy a felvételen jól látható legyen minden szükséges információ mert csak így tudjuk garantálni hogy a szállító visszatéríti az összeget.

A videó felvételt küldje el nekünk avi, wmw, mpg formátumba vagy töltse fel közvetlen a Youtube oldalára.

 

Példa videó egy hibás feloldó kód bevitelére:

 

Figyelem: A megrendelő teljes mértékben felelős azért, hogy a megfelelő adatokat adja meg a telefonról illetve ellenőrizze a készülék Simlock állapotát hogy valóban hálózat zárolt a készülék. Ha rossz IMEI számot ad meg vagy már független a készülék vagy egyéb rossz adatot ad meg, az azt eredményezheti hogy az általunk adott feloldó kód nem fog működni vagy nem tudja beírni a mobiltelefonba! Ebben az esetben mi nem térítjük meg a feloldó kód összegét!

Készüléke pontos IMEI számát mindig a készülékből olvassa ki a tárcsázón beírt *#06# karakterekkel!

Ha nem kapta meg válaszlevelünkben a feloldó kódot akkor keresse a SPAM mappában!

 

 

FONTOS! Kizárólag a feloldó kód kiküldésétől számított 7 napig fogadunk el reklamációt!

 

 

Segítségre van szüksége vagy csak kérdése van?

Az alábbi elérhetőségek valamelyikén kapcsolatba tud lépni velünk.